For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
 • Bine ati venit la burssa deseurilor online
 • Call Us:0726 557 683

Intrebari Frecvente

 • Cum functioneaza acest site de anunturi pentru deseuri?

  Bine ați venit la Noul DeseuriONline.ro Un aspect nou și actualizat pentru a vă îmbunătăți experiența de cumpărare și vânzare Noua versiune include îmbunătățiri semnificative la sistemele actuale DeseuriONline.ro și câteva funcții noi pentru a îmbunătăți experiența generală a utilizatorului. Continuați să descoperiți oferte uimitoare din jurul dvs. de la utilizatorii înregistrați într-un mod, simplu și sigur! Lângă tine Ne dăm seama că cumpărarea și vânzarea este ușoară atunci când se întâmplă în apropiere. Aplicația noastră vă arată deseuri care sunt scoase la vânzare la prețuri excelente în jurul vostru. Sări peste tot pentru a le ridica din cartierul tău. Toți utilizatorii s-au înregistrat 100% Ne asigurăm că nimeni nu este anonim pe DeseuriONline.ro. Găsiți doar utilizatori înregistrați. Cunoașteți-le, răsfoind profilul și prietenii obișnuiți. Fără apeluri SPAM, oamenii vă pot contacta doar prin chat și decideți dacă doriți să partajați numărul dvs. cu ei. Utilizați comenzi rapide pentru a vă face experiența de chat fără efort. Totul se vinde Totate deseurile se vind pe DeseuriONline.ro - orice tip de deseuri, de la plastic, hairtie sau carton, folii, mobilier, produse pentru deseuri si servicii iar lista poate continua. De ce ne-am schimbat? DeseuriONline.ro vă permite să faceți alegeri inteligente pentru dvs., portofelul și lumea întreagă. Am trecut dincolo de reclame online. Suntem modalitatea inteligentă de a găsi, cumpăra și vinde aproape orice din industria deseurilor din Romania. Am lucrat din greu pentru a ne concentra mai mult platforma online pentru dvs. și a comunităților dvs. locale, iar noul nostru aspect este doar o parte interesantă a noii noastre abordări. Este mai îndrăzneț, mai simplu și mai inteligent.

 • Care este programul de implementare a campanilor de publicitate online?

  Programul de implementare a campanilor este de Luni pana Vineri in intervalul 9:00 - 18:00. Comenzile care vin dupa ora 18:00 o sa fie implementate a doua zi, incepand cu ora 9:00. Sambata si Duminica nu se vor implementa campanii. In cazul in care vin comenzi in acest interval ele o sa fie implementate incepand cu ziua de Luni a fiecarei saptamanii.

 • Cum pot intra in contact cu un reprezentant al departamentului de Publicitate DeseuriONline.ro?

  Se poate trimite un mail catre adresa contact at deseurionline punct ro si un reprezentat va va raspunde in maxim 24h, de Luni pana Vineri, orele 9:00 - 18:00.

 • Se poate efectua plata cu OP bancar?

  Desigur, acceptam plati prin transfer bancar pentru campaniile de publicitate.

 • Raportul campaniei il primesc saptamanal?

  In fiecare zi de vineri se va trimite un raport cu campania activa. Titlul mail-ului contine numele campaniei setate, iar adresa de pe care vine raportul este [email protected] Va rugam sa verificati si in folderul de SPAM.

 • Se poate modifica comanda odata inceputa? Se pot modifica si bannerele?

  Comanda si bannerele se pot modifica trimitand un mail la adresa contact at deseurionline punct ro.

 • Cum va pot trimite un mesaj ?

  Daca ai intrebari sau nelamuriri legate de pagina de publicitate DeseuriONline.ro, te rugam sa ne lasi un mesaj sau sa ne scrii un mail pe adresa contact at deseurionline punct ro si iti vom raspunde solicitarii. Pentru detalii ne poti contacta la numarul 0726 557 683 de Luni pana Vineri in intervalul 9:00 - 18:00.

Top